Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Έλενα Παπαδοπούλου Υποψήφια του ΔΗΚΟ στη Λευκωσία

Έλενα Παπαδοπούλου

Υποψήφια του ΔΗΚΟ στη Λευκωσία

«Με μια νέα ματιά στα πράγματα»

Επιδιώξεις

Πιστεύω στην ανάγκη αναδιάρθρωσης της πολιτικής ζωής στον τόπο μας, με την επανατοποθέτησή της στις θεμελιακές της αρχές και στους στόχους που πρέπει να υπηρετεί.

Επιδίωξή μου είναι να προσθέσω τις δικές μου δυνάμεις στους καταξιωμένους πολιτικούς του κόμματός μου, συμβάλλοντας σε μια διεύρυνση των κέντρων που παίρνουν τις αποφάσεις, με νέο αίμα, καθαρή σκέψη, κέφι και διάθεση προσφοράς προς την κοινωνία, τον πολιτισμό, την πατρίδα.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Έλενα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καϊμακλί. Έχει μεταπτυχιακές θεατρικές σπουδές στην Ελλάδα και την Αμερική, στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και το Πανεπιστήμιο Columbia του Σικάγο αντίστοιχα. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου πολιτικών επιστημών και δημόσιας διοίκησης από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει παίξει θέατρο στην Ελλάδα και την Αμερική. Στην Κύπρο έγινε γνωστή μέσα από πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεόραση. Είναι μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος από εικοσιπενταετίας. Είναι παντρεμένη με το διευθυντικό στέλεχος της Cyta Μιχάλη Παπαδόπουλο και έχουν δύο παιδιά, την Κρίστη- 22 ετών και τον Νικόλα- 15 ετών. Σήμερα εργάζεται ως πρώτη ηθοποιός στο Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου. Είναι Επίτροπος Πολιτισμού και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του Δημοκρατικού Κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου